Storsäck jord


Att beställa storsäckar från oss på Kuskatorpet innebär vår egen näringsrika jord, berikad med endast biologisk gödsel. Då vi även har våra egna kranbilar, innebär en beställning också hemleverans av storsäckarna till angiven plats på tomten. Eftersom du vid beställning anger exakt var du vill att storsäcken ska placeras, kan vi lätt och smidigt lyfta av den med kran på rätt plats.

Behöver du utöver jord även annat material till tomten, levererar vi även storsäckar av grus, makadam, stenmjöl och täckbark av hög kvalitet.

Kuskatorpet levererar jord av hög kvalitet


Vi sätter alltid stort värde i att leverera tjänster och produkter som håller hög kvalitet och detsamma gäller för vår jord och övriga material. Vi erbjuder hemleverans till kunder i Halmstad med omnejd till ett bra pris och lyfter av säckarna där du vill ha dem.

Då Kuskatorpet i snart 100 år haft varit verksamma inom jordbruk lägger vi stor vikt vid vår jord, och att kunna erbjuda produkter som värnar om miljön och en hållbar framtid. Jorden vi erbjuder är därför endast berikad med biologiskt gödsel och är speciellt framtagen för att främja skördar, gräs och annan växtlighet.

De säckar vi erbjuder våra kunder är gräsjord, planteringsjord, dressjord samt växthusjord, och all jord levereras hem till dig av våra egna chaufförer och våra egna bilar.

Gräsjord


Vår näringsrika gräsjord är perfekt då du ska anlägga en gräsmatta, oavsett om det rör sig om frön eller rullgräs. Genom att beställa din storsäck från oss får du den levererad hem till tomten så att du kan påbörja anläggningen inom endast ett par dagar. Gå hit för att läsa mer om vår egen jord för gräsmattor.

Planteringsjord


Vår planteringsjord är rik på näring och lämpar sig väl för perenner, plantering av en ny häck eller vid anläggning av rabatter. Planteringsjorden rekommenderas dock inte för köks- eller grönsaksland. Gå hit för att läsa mer om vår näringsrika planteringsjord.

Dressjord


Kuskatorpets egen dressjord är rik på sand och näring. Genom att sprida den fint på din befintliga gräsmatta främjar du gräsets tillväxt och stimulerar till att mer rötter bildas. Dressjorden består mestadels av sand och ska helst vertikalskäras ner. Är du istället ute efter jord att toppdressa din gräsmatta med är gräsjorden ett bättre alternativ. Gå hit för att läsa mer om vår egen dressjord.

Växthusjord (matjord)



Vår egen näringsrika växthusjord passar utmärkt vid plantering av grönsaksland, bärbuskar och fruktträd. Jorden är en grönkompostjord med bra struktur och högt näringsinnehåll. Denna jord är inte ogräsfri. Gå hit för att läsa mer om vår populära matjord.

Fördelarna med storsäckarna är många


Att beställa din jord i storsäck är ett bra sätt att undvika en stor hög av jord på uppfarten eller gräsmattan, och är bra för dig som snabbt vill kunna sätta igång med trädgårdsarbetet.

En storsäck tar dessutom upp mindre yta om arbetet tar längre tid än väntat. Du försäkrar dig även om att jorden håller sig torr eftersom materialet är betydligt bättre skyddat mot regn och annan yttre påverkan.

Hur mycket rymmer en storsäck?


En storsäck från oss rymmer cirka 1 m³ och väger 1 ton. Skulle du behöva annat material till ditt projekt så kan de självklart köras ut med samma leverans.

Efter att du tömt säckarna kan de med fördel fyllas med trädgårdsavfall eller annat avfallsmaterial för att sedan enkelt kunna fraktas till en återvinningscentral. För dig som vill underlätta arbetet ytterligare så erbjuder Kuskatorpet även att komma ut och hämta upp dina storsäckar med avfall och leverera dessa till vår egen byggåtervinning. Föredrar du istället att själv återvinna dina säckar så hittar du återvinningen här.

Behöver du mer än jord till i din leverans?


Förutom vår egen kuskajord levererar vi även grus, makadam, stenmjöl och täckbark till våra kunder i Halmstad och kör ut hela beställningen till ett fast pris inom zonen. Vill du få beställningen levererad utanför detta område erbjuder vi även detta, men då till en löpande kostnad som faktureras i efterhand.

För att komma till våra priser och leveransvillkor är du välkommen att gå hit
×