image001

                           - Aktuell våren 2022 -

Sågbilen

Kranen kommer att gå på el och bilen kommer givetvis att gå på HVO som minskar koldioxidutsläppen med upp till 80%. I februari/mars kommer denna skönhet att vara färdigbyggd till en lastväxlarkranbil på över 60 tonmeter som både kan skopa och såga ner träd.

Självklart är det jibb på den så den kan leverera det mesta och utföra alla möjliga sorters jobb lätt som en plätt!

Nu har vår nya lastbil kommit till Halmstad! Men innan den kan tas i bruk är det några saker som ska utföras först. Första stoppet är hos Halmstad Goodlack AB där den ska få linjer, dekaler, lackerade detaljer och svarta fälgar samt klarlack på hytten. Sen ska den vidare till Gehab Kvalitetspåbyggaren AB för att få dit sin kran på över 60 tonmeter plus sågutrustning för att kapa träd!
I mars kommer kranbilen vara färdig för leverans och då står inget träd säkert längre, vi siktar mot högre höjder 2022! För mer info kika in på vår facebook- och instagramsida, där vi uppdaterar med diverse.

 

                                                                                                                                              Foto: Halmstad Goodlack AB
FÖRE: Detaljer ska bli svarta och gula. Fälgar ska bli svarta med gula nav. Linjer ska målas på båda sidor av hytt samt dekal på vardera sida. Uppdateras med foton allt eftersom.

Detaljer på hytten demonteras för lackering.

Dörrar, lampor m.m. maskeras inför klarlack på hytten.

Dekaler ditmonterade och linjer dragna.

Kuskatorpet Entreprenad & Lantbruk AB |  Stora Kuskatorpet, 305 94 Halmstad |  035-22 02 11  ekonomi@kuskatorpet.se